Type 9 opleidingsvorm 4 richt zich naar jongeren met een normale begaafdheid en de diagnose autismespectrumstoornis (ASS). De doelstelling is het behalen van een diploma of getuigschrift volgens de eindtermen en ontwikkelingsdoelen conform het gewoon secundair onderwijs.

De Passerel

Het project ‘de Passerel’ is een samenwerkingsverband binnen scholengemeenschap Edith Stein. De Passerel biedt inclusief onderwijs op maat, voor leerlingen met een verslag M-decreet type 9 OV4, zowel voor de A-stroom als voor de B-stroom.

A-stroom

B-stroom

 

 

Vanaf 15 mei starten de inschrijvingen in de school voor OV4 -  type 9 1A en 1B.  (2019-2020)

Heeft jouw zoon/dochter een plaats toegewezen gekregen op onze school?

Voor 1A: maak dan een afspraak voor inschrijving met Sarah Verslijcke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499.88.11.65.

Voor 1B: maak dan een afspraak met Jelena Rogiest via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499.75.30.13

Neem zeker de eID, ISI+kaart SIS-kaart mee als je je zoon/dochter komt inschrijven. Ook de doorverwijzingsbrief van het CLB of de school is nodig. Als je je zoon/dochter niet ten laatste op 7 juni hebt ingeschreven, verlies je de toegewezen plaats.

Kreeg je een plekje toegewezen op een andere school en sta je bij ons op de wachtlijst? Schrijf je in in de andere school en wacht tot er plaats bij ons vrijkomt. Wij brengen u steeds via mail op de hoogte zodra er verschuivingen zijn in de wachtlijst. Een latere inschrijving overschrijft een eerdere inschrijving.

Heeft u nog verdere vragen dan kan je meer info verkrijgen via: Gentinfo 09/210.10.10

 

In Focus

Events

 Reviews

 

Daniella Bostijn - Student

"Heel leuke school! Ik heb er de beste herinneringen aan!"

 

Ellen Wolfaert - Student

"Super mooie tijden gehad op school!"

Top